žalozpěv

žalozpěv

Anotace: někdy slova nestačí na to co křičí duše

po tváři stéká slza, jako němý svědek bolesti,

která se schovala v duši

 

není příčina a přitom důvodů na stokrát

neptej se více zda smíš brát

 

modlitba není vysvobození a žalozpěv je dnes klam

roztáhni ruce jako křídla bílých vran a ukaž jak se létá

 

už se neboj budu tam a čekám

teď už jen čekám....

 

Autor jurij, 02.10.2014
Přečteno 316x
Tipy 5
Poslední tipující: Naylit, jitoush, Jort, Kett
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí