Ne-city

Ne-city

Anotace: Nezjistitelný smutek

Pocit tě snad
v mysli sráží
ty jen dýcháš
tváří v tváři
okem v oku
mysli jiné
osobnost tvá
ta tvá hyne
jsi jen blázen
pouhý přelud
oblud král
a monster zástup
armáda snad
tvoje slabost
cítíš z ní jen
malou radost
dýcháš těžce
kdo to slyší
něco v tobě
silně křičí
křičí,běsní
chce to ven
uvnitř těla
zůstane neb
život v těle
lepší zatím
než být mrtev
a život svůj
jen nechat jít.
Autor BleakCry, 06.10.2014
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí