Snídaně v trávě

Snídaně v trávě

Anotace: ....

Nechcem pískat pro chudý,
ale jakou zástavu
budem vzývat
až se přemístíme
do prvotního stavu ?
Plané jabloně červenají
klasy žita zlátnou
slimáci v zelí
svůj rej mají
jahody pomalu sládnou
a mě se nechce snídat,
tak nelámu si s tím hlavu,…
Autor v.hercik, 07.10.2014
Přečteno 307x
Tipy 3
Poslední tipující: Jort, enigman, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mě kolikrát ani večeřet...

07.10.2014 16:15:50 | enigman

večer mám největší hlad, tedy...

09.10.2014 06:57:13 | v.hercik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí