Hudba jejího srdce

Hudba jejího srdce

Anotace: Slyš jak utichá

Mystická a tajemná
Jako měsíc v úplňku
Po zádech mráz zamrazí
Tichá hudba zní

Tón, který tak sladce zní
To láska ji potkala
Milovala
Plakala

Poznala tu krásu milovat
Na bolest si již zvykla
Její rty líbala
Když slza po bílém líci stékala

Cit, který láme srdce
Její hudba utichá
Poslední tón samoty
Odkud její duše pospíchá
Autor Petty, 29.01.2007
Přečteno 221x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí