Dát sbohem příběhům

Dát sbohem příběhům

Anotace: Čas vyrůst...

Dát sbohem příběhům,
Střípkům snů a našim obavám.
Zbořit celý příběh,
Zničit ho až do základů.
Pochopit, že sny jsou jen sny,
A otevřít oči vstříc bílému stropu.
Vrátit se do reality,
Potlačit slzy a vědět,
Že poslední naděje došla.
Byla spotřebována na předchozí sny,
Fantazie a přání.
Zanechávající hořkou příchuť,
Chování blázna a pocit, že se to nesmí vzdát.
Střídající pocity beznaděje,
Že dál už to vážně nepůjde.
Není naděje, není víra,
Už není nic, co nám zbývá.
Otřít poslední slzy,
Prsty se dotknout odrazu v zrcadle a pochopit.
Že život není to, co býval.
Autor Cassée Moteur, 15.10.2014
Přečteno 310x
Tipy 2
Poslední tipující: bogen, Julien
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Drsné...skutečné...

15.10.2014 23:41:58 | bogen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí