Odcházíš...

Odcházíš...

Anotace: Proč se má trápit tím co již bylo? a podívej se co ze mě zbylo. Říkám ti sbohem, víc...

Proč se má trápit tím co již bylo?
a podívej se co ze mě zbylo.
Říkám ti sbohem, víc již nezvládnu
ale až dokonce to snad dotáhnu.

Srdce mi puká
jsou to muka
když vidím tvou tvář,
v očích známou zář...
a Vím že již nejsi můj
chce se mi křičet Stůj!

Já tě milovala
srdce ti darovala.
Zklamání jsi přinesl
a radost mou sis odnesl.

Kdo já jsem? Ptám se dál
proč jsi mi tolik lhal...
Z očí jdou slzy, kapou na zem.
v ruce nůž... Proč tu furt jsem?
Jsem unavená životem svým,
bolestí a vším tím zlým.
Autor NatalieDevlin, 20.10.2014
Přečteno 366x
Tipy 1
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí