Život klauna

Život klauna

Anotace: aj úsmev býva ťažký

Úsme na tvári

Vtipným gestom pozdraví

Len spomienky ostali

Sú veci, ktoré čas nespraví

 

Červený nos na tvári

Kde-tu jeden vtip pripraví

ľudia ho hľadali

On samotu zle trávi

 

Parochňa na hlave

Ďalšia scénka v príprave

Skúma čo stalo sa

Svet ďalej smeje sa

 

S farbami na tvári

On úsmev vždy vyčarí

Šťastnú vždy dušu mal

No srdce raz oklamal

 

Úsmev sa vytratil

Jeho vtip chuť stratil

Farby po tvári stekali

Červený nos slzy máčali

 

Zvláštne topánky na nohách

Šapitó stíchlo i v útrobách

Pozrel sa vchodom von

Na rozlúčku s anjelom

Autor svrčo, 20.10.2014
Přečteno 283x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí