Podzim, žádná sláva:-(

Podzim, žádná sláva:-(

Šedá obloha, šedý opar,
smog, který jsme Světu dali,
řeky, moře, již někde jako velká stoka,
do oka mě to svinstvo vlítlo,
lidi pálí dobré bydlo.

Zavírám okno, abych se nepřidusil,
modlím se k Bohu, aby lidé nebyli tak sobečtí,
ha, z televize mě náhle písnička konejší,
Ta naše písnička Česká, ta je tak hezká, tak hezká...
Autor Jeněcovevzduchukrásného, 25.10.2014
Přečteno 295x
Tipy 4
Poslední tipující: Amonasr, zdenka, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí