Prostě, proto

Prostě, proto

Anotace: Sahal jsi si na knoflík, já zatím počítala řasy. V tom šerém podzimu mísila se kupa...

Sahal jsi si na knoflík,
já zatím počítala řasy.
V tom šerém podzimu mísila se kupa aut.
Přečetla jsem tvých osmnáct vrásek,
a v tom podzimu jsem chtěla prostě chtít.

Ukryla jsem se v hluku aut
a prožila s Tebou celý život.
A věděla jsem, že nesmím,
potají pohladit Tvou dlaň
prostě proto, že sis sahal na knoflík
- šel kolem kominík.
Autor Adéla K., 26.10.2014
Přečteno 283x
Tipy 3
Poslední tipující: CoT, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí