Trápení

Trápení

Anotace: Taková rozházená. Z 30. července. Teď už je pro mě dost těžké pochopit, co se mi tehdy honilo hlavou... S názvem je to stejně jako minule.

Představ si

že sebou zmítáš na koberci

a nemůžeš se hnout

Představ si

že se topíš v letním slunci,

ztrácíš dech

a cejtíš se těžší než

heavy metal

Prach se zvedne

zvukem pádu tvého těla,

prach si sedne

když se tvé plíce

zacpou strachem

List se otočí,

znovu zíráš v stránky prázdných řádků

a nevíš jak začít

abys to znovu nezvoral

 

A Ona

svým okem prázdným něhy

sleduje tvé trápení,

každodenní pokusy

o nový začátek

 

A proto snad

jednoho dne

Ona zahodí pochyby

pohledem na tvé bolesti

 

Uvěří

nasadí ti křídla

a posvětí tvou touhu

pro ni zemřít

Autor KatkatkaW, 26.10.2014
Přečteno 343x
Tipy 6
Poslední tipující: želvička001, Paulín
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Raděj ona svým okem plným něhy...

Pak z něj spadne ostych
narostou mu křídla..

ST.

27.10.2014 20:32:34 | Paulín

Dobrý (:

27.10.2014 15:59:06 | Lucid Alien Jeer

díky:)

27.10.2014 17:39:11 | KatkatkaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí