O(d)puštění

O(d)puštění

Anotace: v ponížení

V ponížení.
Řeším to, co smysl nemá.
Srdce na špalek Ti dám.
Proč se všechno časem mění,
proč se lásky kvůli tobě vzdám.
Nejspíš čekám rozsouzení,
snad přijde i probuzení.
Však i prohra štěstí skrývá.
Působí jak voda živá.
Lásku jednou prožít musíš,
že bolí, snad nezakusíš.
Že jsi šťastný, moje víra,
naděje však neumírá.
Autor alasar, 28.10.2014
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí