Bude barevný

Bude barevný

Anotace: "K"

Nádoba prázdná, zmizela láska,
bez lístku, sbohem, bez zmíňky.
Obrázek idee, z prozření praská,
drolí se, mění se v lupínky.

Podzimní vítr přebírá zbytky,
vybírá barvy líbivé.
A ze snů matky, zbyly jen mžitky,
vzpomínky duši tíživé.

Třeba zas život - bude barevný ...
Autor Analisieren, 30.10.2014
Přečteno 317x
Tipy 4
Poslední tipující: Jort, enigman, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

když ho vybarvíš tak jo...

30.10.2014 23:20:54 | enigman

Chybí mi pastelky ...

02.11.2014 22:40:09 | Analisieren

na to pastelky nepotřebuješ...

02.11.2014 23:48:46 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí