Smutné hroby

Smutné hroby

Anotace: Smutné jsou opuštěné hroby.

Opuštěné hroby mlčky se ptají,
však dlouhé roky už odpověď znají,
v zapomnění zas tiše tu stojí,
nepřišel nikdo, kdo žal jim zhojí.

Smutní jsou andělé, smutné jsou kříže,
na všechny dopadá nezájmu tíže,
zapalte svíce, prosíme známé,
na vaši úctu nárok přec máme.

Autor Psavec, 31.10.2014
Přečteno 317x
Tipy 5
Poslední tipující: Špáďa, Květka Š., Lioness, Majrenka, Julien
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

sic smutné věci nečtu, tvá básnička mě zaujala ;-)

31.10.2014 21:12:35 | Majrenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí