Cesta

Cesta

Anotace: ...

Cesta bez konce či začátku, 

na bolest mít trvalou památku. 

Bez odpuštění, vykoupení není, 

noční můra agónie se mění 

v bolestné denní snění. 

 

Konec bez konce, 

když smrt je začátek 

co vrací nazpátek. 

 

Kóma živoucí, není kam utéci. 

 

Báseň truchlivá, blednoucího významu, 

volání o pomoc do prázdného éteru. 

 

Neumíš volat, ostatní neslyší, 

kdo tě vykoupí? 

Je naděje na existenci vysvobození? 

 

Prý umírá poslední, 

jak poznáš když je pryč? 

 

Autor Akae, 08.11.2014
Přečteno 300x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí