Nenaplněné sny

Nenaplněné sny

Anotace: Nepřestávej věřit čemu chceš, ikdyž tady jednou nebudeš...

Nepřestávej věřit čemu chceš

ikdyž tady nebudeš

nový rok jen depresy přinese

neb hodnoty oddálí                           (skoro jako každý rok- lásku,rodinu....)

tak sleduji život z povzdálí

Nepřestávej věřit čemu chceš

ikdyž tady nebudeš

Musim!Nechci žít jenom tak!

Ale coooo, umřu jednou pak!

Vánoce, že sny splní?

optimismus v plném znění?

Ne, hlavně jen rovno v duši

a když chybí?

Láska nepřijde nebo zmizí...

Nepřestávej věřit všemu

varuju tě nebuď v temnu 

 

Aspoň rozbalím dárky v srdci druhým...

úsměvem a pohlazením...

vzdávám zabývat se sněním....

 

Tak přeji si krásný nový rok,

však do rovnováhy stále skok.

 

 

Autor Anež, 09.11.2014
Přečteno 394x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí