Portský

Portský

Chtěla bych se s Tebou jen tak opíjet
vínem u přehrady.
Pamatuješ? Slova nevystihnou obrazy
jak jsi mi u stánku v grilu
zatopil, aby mi nebyla zima.
Byl jsi opilý a i já byla opilá...
Jenže já láskou k Tobě.
Chtěla bych ti poděkovat,
žes mě tenkrát nenechal u sebe spát.
Pili jsme Portský
a tys mě ven vypoklonkoval
a tím jsi nás uchránil
trapnýho probuzení.
Ale to Portský bylo dobrý.
Pod- zimní přehrada neskýtá
tolik možností k milování
ale- aha, pozor- Tys to na mě nikdy nezkoušel,
to si Tě pletu
zas zkouším marnost života
a vy dva mi splýváte
v jednu siluetu.
Autor LadyElis, 25.11.2014
Přečteno 391x
Tipy 3
Poslední tipující: Jort, Lioness
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkně vystiženo.. ;)

25.11.2014 11:54:08 | Lioness

Už to není, co bejvalo...

26.11.2014 16:48:07 | LadyElis

Ted nevim jestli mas na mysli Portsky nebo vystihovani momentu a nalad.. ;)

26.11.2014 23:23:53 | Lioness

Možná obojí :D

27.11.2014 11:38:40 | LadyElis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí