Forever

Forever

Anotace: je to pro mého nej kamaráda...kterého mám tuze ráda...našla jsem si přítele...a získala zpět nejlepšího přítele...

Jsi v mém srdci...
nemůžu pomoci...
vím, že Tě tam nemám mít...
nemůžu tomu sama zabránit...
jde to kolem mě...
mimo mě...
jen srdce mi velí...
můj milý příteli...
ztratila jsem přítele...
leč miluji ho nesměle...
zradila jsem naše přátelství...
vryté klíčem do věčnosti...
forever...
chtěla bych vrátit čas...
aby ses mi svěřoval zas...
a já jako duše spřízněná...
jen přátelstvím ovlivněná...
radila Ti upřímně...
kamarádsky,otevřeně...
teď už jiný čas je zde...
už nesedím vedle Tebe...
jsi mi vzdálen...
stal se vlastním pánem...
už nejsem Tvá přítelkyně...
bývalá spolužákyně...
forever...
chtěla jsem ti pravdu říci...
poznal si podle mých lící...
nedokáži svému srdci lhát...
za jinou se vydávat...
minulost však nechám spát...
dál si o Tobě pouze nechám zdát...
ve snech si mým Princem...
provůdcem a ochráncem...
bez bílého koně...
čelíme všemu společně...
nech mě snít,že Tě mám...
proto se ve snech usmívám...
forever...
Autor Optimistick, 30.01.2007
Přečteno 293x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí