Pod stromem

Pod stromem

Anotace: ...

Pod stromem ležím,

 na nebe hledím.

Bílé mraky se pořád hýbou,

některý s modrou oblouhou splynou.

Sklopím oči,

nemůžu se dívat, už nemohu moci.

Slábne mi srdce v mém hrudníku,

jak pláči připadám si jako v rybníku.


Měkká zelená tráva není již suchá,

slavíček mi nechce už zpívat do ucha.

Můj život je na konci cesty,

začína bouřka, všude okolo mě šlehaj blesky.

Já nehybně tam ležím,

do nebe bežím.

Bude mně tam líp,

těžkou hlavu nebudu nikdy již mít.

Autor Kikulinka, 29.11.2014
Přečteno 340x
Tipy 3
Poslední tipující: Laven De Brig, El Fantasto
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutné, ale dobré.

29.11.2014 14:52:12 | El Fantasto

Děkuji ti :D

29.11.2014 14:52:52 | Kikulinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí