Nikdy nezapomenu

Nikdy nezapomenu

Anotace: Jak dlouho trvá bolest ze ztráty blízké osoby? Jak dlouho trvá vyrovnat se se smrtí?

Jak dlouho ještě,
než nezabolí nádech
z pouhé vzpomínky.

Jak dlouho ještě,
než ve všech pádech
skloním své pocity.

Jak dlouho ještě,
budeš v mé mysli,
když se kamkoliv podívám.

Jak dlouho ještě,
bude bolest v mém srdci,
jež neskrývám.

Mé slzy
jsou jasným důkazem.
Mé prohry
s děsivým osudem.

Rok se s rokem schází
a bolest ruku v ruce s časem
jen pomalu odchází.
Říkám to jen polohlasem,
jak moc mi tvá slova a objetí stále ještě schází.

Už nikoho to nezajímá,
jen já stále cítím.
A možná jsem teď trochu jiná,
zkrátka nepřestávám doufat,
že uvidím tě v životě příštím.
Autor Taloued, 30.11.2014
Přečteno 358x
Tipy 7
Poslední tipující: Madanik, jitka.svobodova, Laven De Brig, Amelie M.
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díky

14.09.2015 17:33:40 | Black Sardinian

rok je zoufale málo.. ať je to jen lepší..

30.11.2014 11:05:39 | Amelie M.

Děkuji, výročím se to tak nějak zase vrací, tak jsem to ze sebe potřebovala dostat.

30.11.2014 11:46:53 | Taloued

a ted ještě k tomu ty vánoce a tak dál.. ale.. bude to lepší, neboj ;)

30.11.2014 12:34:43 | Amelie M.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí