...

...

Anotace: ...

je jedno, kde teď člověk je,
co se mu děje a co prožívá
mysl je stejně jednou spoutaná
do prázdna odvedena, tiše podvedená....

co se schová ve stínu mysli
to víš jen Ty
co bude a nebude,
to neví nikdo.

spoutej sebe a nepoznáš osud
zanevři a odsoudíš
hoď kamenem a čekej co se stane
otoč se a uteč a nebo doufej
Autor lotr, 02.12.2014
Přečteno 233x
Tipy 1
Poslední tipující: knihomolka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí