...

...

Anotace: ...

proč je Ti smutně právě teď
loučíme se,
dnes naposledy
zůstanou jen vzpomínky a v dlouhých nocích slzy

i tak, loučíme se....
dnes naposledy ochutnám Tvůj polibek spásy
kterým zapomínám
dnes naposledy si prosím Tvé rty

na oplátku dotek mé bílé dlaně
který hladí tak jemně
nech spočinout na své kůži nechť je tam věčně
schován a ukryt, pro Ty.

dnes naposledy drahá...
Autor lotr, 03.12.2014
Přečteno 250x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí