Polapen

Polapen

Anotace: O jedno tlukoucí srdce v její sbírce méně.

Chci zapomenout jak vypadáš,
chci zapomenout jak se máš,
chci zapomenout na tvé oči,
chci ať ta bolest skončí.

Ať neslyším víc tvé kroky,
ať nemyslím už na tvé boky,
na dolíčky ve tváři,
jak tvůj úsměv září.

Propusť mne ze své pasti,
nechť je konec mých strastí.
Prosím, chci jít dál,
vrať mi srdce co jsem ti dal.
Autor Gita Grandová, 07.12.2014
Přečteno 340x
Tipy 4
Poslední tipující: Křemen, bogen, David Janovský
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí