Pohádka

Pohádka

Anotace: Ach, ty pocity

To jsem se takhle jednou zhlídla...
V barvách bublin,cos dělal z mýdla..
V nich tančit jsem chtěla,stoupat k obloze.
Jenže jak,kdy mám řetěz na noze....?


Srdce zamčené na devět západů v truhlici
Ruce za zády
A na rtech petlici...


Zavři oči,budu ti pohádku vyprávět...
O tom,jak se žije v téhle době.
Jak dokáže svět potemnět...
když pohřbí tě zaživa v masovém hrobě..
Autor Rootness, 16.12.2014
Přečteno 369x
Tipy 3
Poslední tipující: adaj
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je líbivé. :-)

16.12.2014 20:05:00 | Isabella Monvoisin

Jsem ráda,že se líbí :)

21.12.2014 09:47:56 | Rootness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí