Kdo ví ....

Kdo ví ....

Anotace: ....jsem nějak prázdná .....

Už dlouho má Múza prostě mlčí
a já nevím jak k životu ji probudit
touha mluvit v koutku duše se krčí
opravdu nevím, jak ji povzbudit ...

Je to snad tím, že láska v životě ted chybí
bílou barvu vystřídala zas jen šedá
že kolem jsou lidé, co nedrží své sliby
nebo tím, že každý hlas rád zvedá ...

Kéž vrátila by se každá doba krásná
co ted mám nějak k žití ani není
ač netušila jsem, dřív bývala jsem štastná
a kdo ví, zda někdy se to změní...

Tyhle mé stesky vlastně jsou už básní
brečím vám tady hloupě písmenky
přeju si ať vy jste za mně štastní
i díky vám si právě rovnám myšlenky...
Autor pavlis, 19.12.2014
Přečteno 406x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, MARKO, Psavec, Jenda P., Petbab, ElaJah, Amelie M.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

brečíš písmenky smutnohezky :-)

19.12.2014 23:11:26 | hledač

to je smutně hezké.. :) ber to tak, že podobné stavy prožíváme někdy všichni.. jednou je líp, jednou je hůř.. tak ať se ti ta houpačka zhoupne co nejdřív nahoru..

19.12.2014 23:04:23 | Amelie M.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí