Na okraji potopy

Na okraji potopy

Anotace: ...

nevěděla jsem už kudy kam

ležel jsi vedle mě

opilá šancí na věčnost

jsem tě přibila na kříž

a sklonila hlavu k modlitbě

 

měla jsem málo víry, lásko

pořád se mi jí nedostává

nikdy jsem nehledala cestu do nebe

přece

jsem dostala, co jsem chtěla

a kdyby ses mě zeptal

tenkrát

řekla bych s francouzským akcentem

"Po nás ať přijde potopa"

 

teď stojím na jejím kraji

a je mi líto, že jsem nikdy neprosila 

 

miluji tě nazpátek všemi staletími

a miluji tě tisíc světelných let vpřed

ale jsem slabá

a jen co se protrhne první hráz

voda mě smete

 

 

Autor RyxiraAmyGinger, 21.12.2014
Přečteno 296x
Tipy 19
Poslední tipující: kudlankaW, Isquieasuus, Madanik, Akrij8, adaj, AndreaM, jitoush, Jort, bogen, zamotán v nedospělosti, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Musim rici, ze nalehavost vypovedi tve, zanechala na me silny dojem. Blahopreji Amy G

08.02.2015 13:21:56 | kudlankaW

...Líbí se mi,Ryxi,má v sobě sílu výpovědi.....Ji.

22.12.2014 17:42:59 | jitoush

Ač přírodní katastrofa, krásná ve své síle...

21.12.2014 23:59:32 | zamotán v nedospělosti

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí