Vá(noční)

Vá(noční)

Anotace: ...

Vá(noční)

Vánoční zázrak se nekoná
Je prosinec
Venku sychravo
a měď
namísto bílé naděje

Vánoční zázrak se nekoná
Ač prosinec...
A žízeň po citu
Jak sněť
namísto bílé naděje

Vánoční zázrak? - Má poklona...
Zas prosinec...
Až příliš trpím
Na paměť...
Namísto bílé naděje

Vánoční zázrak se
nekoná...
Už netřeba slov

Opona!

A malá stopa naděje..
Autor capoch, 22.12.2014
Přečteno 253x
Tipy 9
Poslední tipující: Amonasr, jitoush, Jort, AndreaM, Putovatel, knihomolka, bogen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí