Přerušená

Přerušená

Anotace: Prosím o komentáře

Odpuštění hledám v trestu,
naposledy splétám cestu.

Vyvolených neznám kouzel,
zabití jsem se nevzpouzel,

odchodu od políbení,
posledního odcizení.

Pod kameny ležíc ve tmách
zapomínám, mizím ve snách.

Myšlenky, když povadají,
vzpomínají, vzpomínají,

rozmlouvají s vůlí k žití.
Zachytávám mrtvých sítí

odsouzenec bloudíc pouští
odevzdán kovovou spouští

vzlyk nedokončený ze rtů
Autor Akitenshi-inu, 31.12.2014
Přečteno 281x
Tipy 1
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí