Nerozbitné

Nerozbitné

Anotace: Zdálo se to tak.

Zdá se jako by to bylo včera,
Kdy jsi byl mojí součástí.
Dělal jsi ze sebe frajera
A rozbil mě na několik částí.

Stávala jsem pevně na zemi.
Bývala jsem tak silná
Nebavila jsem se se všemi,
Jen k tobě jsem byla sdílná.

Tak pevně jsi mě objímal
Zdálo se to tak, tak nerozbitné
Nic jsi nedával, jen si přijímal
A nedával ani žádné spropitné.

Jak se to jen mohlo pokazit
Tobě ani mně nic nechybělo
přesto jako bys chtěl prorazit
to moje z tebe unavené tělo.

Teď už nemůžu skoro dýchat
Vlastně nemůžu ani spát
Už mi asi nepřestane u srdce píchat
A nepřestanu se nikdy bát.

Nemůžu to předstírat,
Myslela jsem si, že jsi ten pravý
A rozhodně nemůžu zapírat,
Že to už asi nic nespraví.
Autor Andul96, 06.01.2015
Přečteno 400x
Tipy 3
Poslední tipující: knihomolka, Pozorovatelka, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí