...

...

Anotace: ...

cítím jak to bolí

někde uvnitř je velká rána

co s ní?

 

téměř se mohu dotknout té neviditelné dýky 

cítit její ostří hluboko uvnitř sebe

a vědět, že nemohu zvítězit.

 

dřív nebo později s úsměvem na rtu

budu ležet v prachu pomyslné cesty

a vzpomínat na Ty.

Autor jurij, 08.01.2015
Přečteno 268x
Tipy 4
Poslední tipující: zelená víla, Amelie M., Frr, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí