Melancholická

Melancholická

Anotace: Jednou za čas.

Dneska je mi mizerně.

Musím si počkat, než zaženu děti spát.

Dneska je mi vážně zle.

Ne, neměla jsem to víno otvírat.

Dneska je mi smutno.

 

Je mi občas takhle prázdno na duši

nad sklenkou vína.

To proto, že jsem ta nejhorší

a užírá mě vina.

 

Pár rychlých pohybů víček,

semknuté rty.

Takhle se dělají drahoty

před potoky slziček.

 

Tohle však vážně nepomáhá

a první slza se líně vleče po tváři.

Ty další jsou tu dřív než řekneš tři,

abych zas zítra mohla být ta dokonalá

...................manželka, dcera, máma

Autor Vendina, 14.01.2015
Přečteno 427x
Tipy 17
Poslední tipující: Jin&Jang, Lighter, VIOXX, V.N.Losinský, adaj, Jan Urban, supersaurus, MARKO, Martin Šimeček, Gaspi03, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezký popis ukradené nálady. A víno červené dá noci prázdnotu.

17.02.2015 21:27:10 | Jan Urban

děkuji

17.02.2015 21:39:16 | Vendina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí