Nepodávej

Nepodávej

Anotace: bude úzkost, bude bolest...nech mě prosím jít

Pocity úzkosti střídá

bolest po těle,

pocity samoty střídá

prázdno v srdci velkém.

 

 

Přichází poblouznění,

chtělo by být zapomnění,

ale neumím jej vyvolat

ve smutku musím vytrvat.

 

Co viděl jsem jako věčné,

byl přelud,

pouhé přání,

a přestože krásný sen,

po něm přišel krutý den.

 

Kdo byl už není,

už neznám ji,

ikdyž ruku mi podává,

nestisknu...nemůžu.

Ta ruka její střepy třímá,

...stisknu...vykrvácím.

 

Prosím, nenabízej...,

nemusel bych odolat,

a po stisku našich dlaní

usnu a budu věčně spát.

Autor greenus, 16.01.2015
Přečteno 337x
Tipy 2
Poslední tipující: LuciaH27, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí