Tausendzwei

Tausendzwei

Anotace: de/cz

Tausendmal belogen von mir selbst
muss ich es von neuem machen
zuerst die Ignoranz, dann der Rest
es klappt so, ein Grund zum Lachen

unterwegs durch eine Unterwelt
das heisst ich frage mich staendig
warum tun, was man fuer richtig haelt
obwohl mehr tot als lebendig

die tausenderste Nacht frier´ ich hier
in Deinem Maerchenland zitternd
als waers´ das letzte Mal, schnell denk Dir
eine Zahl - tausendzwei.. witternd

Překlad:

Tisíckrát sám sebou obelhán
musím začínat od nuly zas
nejdřív nezájem a pak slib
úspěchu důvod je k smíchu

být na cestách podsvětím
znamená pořád se ptát
proč dělat to, co je správné
i když víc mrtev jako živ

tisíc a jednu noc mrznu zde
ve světě Tvých pohádek rozechvěn
snad naposled, pomysli si rychle
číslo - tisíc a dvě.. v předtuše
Autor Petbab, 16.01.2015
Přečteno 583x
Tipy 9
Poslední tipující: Květka Š., zelená víla, Akrij8, Amonasr, AndreaM
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí