Naše blaho za jejich krev

Naše blaho za jejich krev

Anotace: Inspirací mi bylo zjištění jak v Asii probíhá lov krevet pro velkoobchodní řetězce jako je například Tesco atp..

Na lodi biti a mučeni,
na místě horším jak vězení.


I v tomto století stali se otroky,
slz z této bolesti jsou celé potoky.


Trpí hladem a žízní,
trpí neskutečnou trýzní.


Pro naše blaho ve své zemi trpí
a my k realitě jsme slepí.


Odhoďme už pásky z těch našich očí
a pohleďme na to, jak je tam mučí.


Nastolme mír na tomto světě,
najděme sílu v této větě.


Ať trápení, bolest a zlo odejdou
a s lidmi se znovu nesejdou.


Važme si všech, kdo lidská práva hájí,
díky tomu se blížíme k životu v ráji.


Třeba jednou před sebou nazí a rovni si budeme stát
a jeden druhému jen štěstí a lásku přát.

Autor UNIFEM, 20.01.2015
Přečteno 328x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Třeba jednou před sebou nazí a rovni si budeme stát...,
Taky bych to tak nějak viděl.Jo, jsi citlivá duše.:-)

23.03.2019 20:07:28 | Jeněcovevzduchukrásného

Mír nikdy nebyl a nikdy nebude
jiný los nám je určený osudem

14.03.2015 12:34:06 | Adramelech

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí