Dráha ticha

Dráha ticha

Anotace: ...

na vyřazené trase pro horskou dráhu

tam prý mám čekat

až to všechno zase bude ok ...

 

to všechno 

kapky oleje v dlaních pro lepší skluz

v čase 

v prášku, co startuje do žil

a do kalendáře zaznamenám další návštěvu

že prý prevence

abych si zase nechtěla

prořezat cestu

 

ale vy mě léčíte 

zasením nových keřů

čistíte hlavu hodem kamenů

do spánku a už buď

zticha

Autor Aaliyan, 25.01.2015
Přečteno 329x
Tipy 7
Poslední tipující: VEDz RVAHEs, zelená víla, nahadivka, enigman, Jort, knihomolka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Píšeš sugestivně, čtenář nemá mnoho šancí. Dobrý.

08.02.2015 21:03:38 | VEDz RVAHEs

trasa pro dráhu....zajímavé pojetí...

26.01.2015 13:12:57 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí