Město

Město

Anotace: Malý pohled z města, na které všichni zapomněli.

Ulice prázdné

nikdo tam není.

Jenom ty blázne

podléháš tlení.

Ležíš tu pod růži,

město je pustinou.

Že si věřil muži

jsi vránám hostinou.

Nikdo to nechápe

nikdo to nevidí.

Hlava to nebere

co je to za lidi.

Proč znějí sirény

pro co se bojuje.

Co je to za změny

kdo ti je vnucuje.

S hlavou sinavou

hledíš do noci.

Tělo bez nohou

není ti pomoci.

Autor prouteny kosik, 26.01.2015
Přečteno 296x
Tipy 3
Poslední tipující: Křemen, bogen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí