Ze zásluhy

Ze zásluhy

Anotace: vypsání se z bolesti

Obracím myšlenky
hledám pravdu ztracenou
zda jsem otrok reality
a ty pranýř bez vítězství

Není návratu
v bolesti, minulosti
v podezření, srdce se bičuje
V plamenech ale duši nespálíš

V záhybech skrýváš tvář
Obětí poskvrněna
Tisknu prázdnou náruč
Žij si, jak umíš

Stojím na nohou
jsou mi cizí jako rozhřešení
tak krůpějí bolesti
zháším rány každého rána
Autor lavina, 26.01.2015
Přečteno 247x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, Jort, ta.cupka.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vítej u nás ;)

26.01.2015 21:49:18 | ta.cupka.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí