Příliš pozdě

Příliš pozdě

Anotace: ...

Bosými chodidly brouzdá sněhem,
ve vodním zrcadle se prohlíží,
dlaně zahřívá vlastním dechem,
přemýšlí
do jakých se dostala potíží.

Zmáčená noční košilka ji zebe,
vodní hladina je klidná,
ona potřebovala jen tebe,
však noc k ní není vlídná.

Do ticha,
do naprostého klidu,
naposledy zašeptá tvé jméno
plna citu.

Až k ránu se lidé sbíhají,
co to ta holka provedla?
Mrtvou studenou dívenku ze země sbírají,
sama by se už nezvedla.

Už nespěchej,
nemáš už žádný důvod,
syna se svou láskou nečekej,
pozdě zjistil jsi jeho původ.
Autor tučňák007, 28.01.2015
Přečteno 300x
Tipy 1
Poslední tipující: Bufik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí