Bolest..

Bolest..

Anotace: ..

Láska je tak krásná,
tak proč odcházíš?
Roste ve mně další život,
vždyť o něj přicházíš.
Jiná se ti zalíbila
a na ústa políbila?
To tě srdce nebolí
a s jinou se scházíš?
Plamínek ve mně už neplane.
A srdce mě bolí.
Slzy si utírám,
krev všude vytírám.
Na posteli mě vezou
bílou světelnou hrůzou.
Naděje není žádná
jen žít život prázdná.
Autor Kolíček, 06.02.2015
Přečteno 337x
Tipy 3
Poslední tipující: Gatita, jitka.svobodova, Bufik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí