Chceš?

Chceš?

Anotace: Pomoc přijde každému, kdo oni stojí...:o(

Proč zas beru ti žiletky z dlaní?
Takhle zachránit se před tím chceš?
Ne, nejsi nemocný!!! Neboj, ty vyhraješ.

Proč takové sny se mi v noci zdají,
že už mě v krvi nenajdeš?
Bojíš se i já se bojím...
že mě zas ve spánku pořežeš!

Proč si čekal, že se zas zraním?
Držíš obvaz, co zavázat mi chceš?
Ne, ty nejsi nemocný!!!
Já proklínám se za tu lež.

Proč mi lásko slzy kanou?
Chtěla bych čas vrátit a to hned!
Z nemocných se mrtví stanou,
za hodinu za pár let.

Proč si říkal s každou ranou,
že existuje cesta zpět!?
Nemocní, ti bez pomoci nepřestanou,
znám to...Chceš? mohla bych ti vyprávět.
Autor Severka, 01.02.2007
Přečteno 379x
Tipy 4
Poslední tipující: Kozoroh 1, blue
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásné

08.11.2007 21:36:00 | blue

ale od koho čekat pomoc? ti kdo, to neznají, to nechápou...Ti co to znají nejsou schopní pomoct ani sami sobě

01.02.2007 19:48:00 | Trdlo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí