Byla to moje vina

Byla to moje vina

Anotace: ...

Byla to moje vina,
když do klína
slza spadla
dívce, která kradla
hvězdy citů jiným...

Jen dávat neuměla.

A dnes by tolik chtěla
vrátit zpátky čas.

Však v srdci mráz
a po lásce je teskno.

Tak dál se slzy lesknou
a padaj' do klína...
Autor semiramis, 01.02.2007
Přečteno 700x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké.

06.02.2007 19:11:00 | Psavec

jen to padání do klína, jinak básen perfekto supro bambulko

01.02.2007 20:37:00 | Pavel Kotrba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí