TOLIK ...

TOLIK ...

Anotace: TOLIK – (bych ti chtěla pomoct) ... není náhoda, že ve svých protějšcích můžeme znovu poznávat sami sebe, znovu prožít to, co třeba nemáme zpracované a nebo čím jsme si prošli... Abychom pomohli růst sami sobě a nebo jim...

V očích máš někdy tolik vášně

a v zápětí zase tolik dojetí.

Prožíváš nejspíš turbulence emocí

a to pod přikrývkou mého objetí.

 

Tolik ... (!)

Tolik moc to ve mně jitří pocit,

že jde o bolest předešlých let.

Někdy chtěla bych se schovat

a tvé slzy nevidět.

 

Protože bolí ..

Ten příběh znovu ožitý v trápení,

co tolik připomíná román mého života.

Připomínáš mi,

jak bolavá byla každá minuta.

A já ten příběh teď žiju zas.

Život je kolotoč, lekcemi opakující se čas.

Chci ti pomoct to zvládnout,

jako jsem se kdysi znovu dokázala nadechnout já sama.

Vstřebat tu lásku, kterou ti může nabídnout jen tvůj táta a máma…

Autor melebele, 11.02.2015
Přečteno 321x
Tipy 1
Poslední tipující: ta.cupka.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

s některou láskou nám opravdu umí pomoci jen naši nejbližší..

13.02.2015 16:27:36 | ta.cupka.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí