Osm...

Osm...

Anotace: Tento den mohl být významný, ale není...

Osm křížů v poli stojí,

osm zvonů v kostele zvoní,

osm kruhů voda nese,

osm hřibů roste v lese.

 

Soustava osm planet má,

stupnice osm tónů nám dá.

Bez srdce jsem teď živa,

osm let bych s Tebou byla.

 

Vše vzal mi ten mrak, 

co přišel znenadání,

ujel nám vlak,

já o tom neměla ni zdání.

 

Sedm poupat rozpuklo v květ,

to osmé neuvidí náš svět.

Ty zaléváš už jiné kvítí,

ať sluníčko Ti dále svítí.

 

Ty, kdo měříš nám všem stejně,

prosím já Tě o pomoc,

ať necítím se již beznadějně, 

už uplatni tu svou moc!!

Autor loverose91, 13.02.2015
Přečteno 316x
Tipy 3
Poslední tipující: Nespavec, Attila Sz., srozumeni
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Víš, jak vypadá naše Belinka, když vyleze z rybníku? Jak zmoklá slepice. A víš co udělá? Oklepe se a vyrazí. Vstříc novým zítřkům.
Doufám, že to děláš stejně ;)

13.02.2015 19:18:25 | Nespavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí