Sen

Sen

Anotace: Sen jedný holky...aneb jak vypadal příběh jedný hloupý puberťačky

Oči se zavřely, myšlenka povstala,
představy zhmotnily, naděje zůstala.
Jako film života se sen promítá,
jako stín, který k ní zavítá.

Ona sní o chlapci, který milovat ji chtěl,
ona však netušila, jak rád by ji měl.
Zbytečně odlétl motýl půlnoční s představo svou,
zbytčně si zahrávala s prostou samotou.

To vše se vrací, to vše ji proklíná,
ona se však obrací a plamen lásky zhasíná,
Opustil ji, nechal ji být,
ona ale v zármutku zůstává snít.

Stále si namlouvá, že tomu osud chtěl,
stále si vzpomíná na tu spoustu milostných děl.
On už se usmívá na jinou svou,
už dávno nemyslí na chvilky s bývalou.
Autor Eawerka, 01.02.2007
Přečteno 415x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí