Plačtivé blues

Plačtivé blues

Anotace: ***

Smutný, plačtivý blues

nese se pokojem

jako rozházené noty hudebníka.

A srdce dlaně spíná

jako ruce prosebníka…

Tíživá sonáta líně se vine jako temný mrak

a z očí přesolené slzy

rozostřují zrak.

Jako rozšmudlanou paletu,

malíře, co neměl nikdy žádný vkus.

Tak doznívá

to smutný a plačtivý blues….   

Autor melebele, 18.02.2015
Přečteno 340x
Tipy 3
Poslední tipující: Nespavec, Jort, MishaX
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí