Prázdnota

Prázdnota

Anotace: Když nám schází někdo, koho máme stále rádi.

Zas prázdno do srdce přichází,
když blízkost milované odchází.

Jak další ztrátu přežít,
zas to znova prožít.

Božská radost srdce zaplaví,
když se cit lásky objeví.

Úctu k němu chovám posvátnou,
i když věci po něm nezlátnou.

Ten cit se nedá koupit,
kdo ho poznal a nemá,
bude marně světem bloudit.

Snad je na břehu moře,
v kráse západu slunce,
snad v klidu vln.

Jak bych teď na břehu stál,
díval se v dál,
vánek něžný přitom vál.

Ač mnoho bych se snažil,
nade mnou stín,
v duší splín,
na srdci další šrám...
Autor sttmr, 18.02.2015
Přečteno 435x
Tipy 6
Poslední tipující: adaj, zlutasekk, Rozina, zelená víla, Bea
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné....Vím, že jednou ji najdeš, jen se nesmíš vzdát...

19.02.2015 06:36:16 | zlutasekk

Díky za reakci, znáš mě, víš jak vše je.:-)

19.02.2015 11:44:17 | sttmr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí