Smrt

Smrt

Anotace: Poslední dobou dobrovolně odchází z tohoto světa nějak moc lidí.


Řekni mi jaký je to pocit
už je to nějaký čas jenž nejsi tu mezi námi
co je potom, co pak...
existuje nebe? 
je něco víc? 
nebo jsou to jen fámy?

Občas přemýšlím nad smrtí,
zvědavost ptá se mě a nedává sbohem
potřebuji nějaké znamení,
dostat najevo že ještě není čas 
na setkání s bohem.

Autor Pučik, 18.02.2015
Přečteno 319x
Tipy 2
Poslední tipující: Danuela, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí