Smrt havrana

Smrt havrana

Anotace: Krátká báseň o někom kdo pomalu umírá na nemoc.

Z černých perutí padá prach a saze,
z očí prázdných kape krev.
Rty se klidně v ticho noří,
srdce v hrudi ztrácí tep.

Z černých perutí padá prach a saze,
zem je pokrytá purpurem
Je pozdě začít znovu,
Smrt je tady - za rohem.

Z černých perutí padá prach a saze,
do rukou vniká mu chlad.
Tvář zsinalá strachem,
kdo bude u jeho skonu stát?
Autor Dennisha, 18.02.2015
Přečteno 298x
Tipy 2
Poslední tipující: adaj, Lioness
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutný poslední verš, (nikdo neví)?

19.02.2015 00:39:27 | adaj

Temně pěkná

19.02.2015 00:18:22 | Lioness

Děkuji.

19.02.2015 00:29:49 | Dennisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí