Únorovým listím

Únorovým listím

Anotace: ...taky píseň (2015) nahrávka z vystoupení: https://www.youtube.com/watch?v=bseUvo2iT4o

Nevidím do svého srdce,
nemohu jej čistit.
Jak ho nerozbolet více,
pokouším se zjistit.

Jsem zajatcem nepřehledna
bludných vnitřních procesů.
Odrážím se stále ze dna,
vždy však končím v poklesu.

Brouzdám v zimě po lese
únorovým listím.
Maje těžké deprese,
chůzí duši čistím.

Holé stromy kolem spí,
přesto na mne hledí.
Jaká skrývám tajemství,
jistojistě vědí!

Chtěl bych dovnitř vpustit světlo
a vyvětrat sklepení.
Odehnat to zlo a temno,
utéct z vlastních vězení!

Lidem sdělit neumím
zjevem, natož slovy,
že nevím, co s nitrem svým.
Na srdci mám hory!

Drcen tlakem prázdnoty
po úlevě toužím!
V okovech své samoty
pomalu se ploužím.

Maje těžké deprese,
chůzí duši čistím!
Brouzdám v zimě po lese
únorovým listím,
(únorovým listím).
Autor el sereno, 22.02.2015
Přečteno 288x
Tipy 1
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

https://www.youtube.com/watch?v=bseUvo2iT4o

23.05.2016 23:13:04 | el sereno

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí