Cituplné ráno

Cituplné ráno

Anotace: ...

Vyplýtvané láskou dokola odemykané city,

otevřely vztahové reálno

Motto doby?

Žij a nebo umíráš!

Každé nenaplněné ráno,

brouzdá do noci

a vzpomínáš...

Brouzdá v denním snění,

zastavíš ho usínáním..

ráno odemyká znovu cit,

který už neví co má chtít

samota si mě však cení

jako lávháč přeceněný

hlavně že neumírám,

života si užívám...

Vím to bez tebe,

ale víno pro tebe

Chatteau de Kyséll

však žiji a to je my world

můj chladný lačný bod,

1+0=1

1+1=1

1+1=3?

To bývalo více kdysi..

 

Autor Anež, 24.02.2015
Přečteno 315x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman, knihomolka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavé mottopočty...

04.03.2015 09:34:19 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí