Z tíhy mlčení

Z tíhy mlčení

Anotace: ...

za dlouhých nocí se mi zdává

že se nemůžu hnout

bojím se, že už neumím žít

bez těžkých zámků a pout

 

vždy, když chci přervat řetězy

mě bolest strhne zpět

jsem vězněm slabosti a strachu

vězněm dlouhých, promarněných let

 

často se nepoznám v zrcadle

tvář, kterou vidím, je mi cizí

pravda a lež, temnota, světlo

v mlze kolem mě všechno mizí

 

v mé hrudi zeje černá díra

v mé hlavě tančí smrt

jako bych byla suchou slámou

a tys jen sirkou škrt 

 

Autor RyxiraAmyGinger, 25.02.2015
Přečteno 401x
Tipy 24
Poslední tipující: Luky-33, Akrij8, CoT, adaj, Draconian, Rozina, jitoush, Jin&Jang, IronDodo, T.i.a.W.A.u, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkné, zvlášť ta poslední se mi líbí.

02.03.2015 21:19:13 | adaj

Ta čtvrtá část mě zaujala. Sice mi v ní krapet překáží opakovaní na prvních dvou řádcích, ale jinak je to fajn.

26.02.2015 07:42:17 | Luky-33

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí